NL * Supreme.Ch.DVM Gladur's Unsolved Riddle

Voorstellen personeel van de katten.

Cattery Gladur is een Maine Coon Cattery in Enschede, (voorheen Biddinghuizen). Omdat ik ook met Polydactyle katten ga fokken, ben ik overgestapt naar de vereniging van mijn vriendin in Duitsland, www.internationalcatworld.eu/ en lid van de Rasclub Maine Coon

Mijn naam is Conny van der Elst, en mijn partner heet Gert Wijma.

Ikzelf ( Conny) fok al vanaf 1999 met heel veel plezier maine coons. Mijn ervaring met het fokken begon in de jaren 80.
Op mijn 20ste had ik mijn eerste nestje perzische katten. Ik fok  al heel lang, al is het niet aan 1 stuk door. 

En zo is het tot nu uitgegegroeid tot een groep leuke Maine Coons. Wij herplaatsen ook zelde onze katten. Vandaar dat we nu ook heel veel castraten hebben..die hier hun oude dag mogen slijten.

Af en toe hebben wij Maine Coon kittens uit diverse volledig geteste lijnen.
Voor ons staat naast een goede gezondheid ook karakter en een mooi uiterlijk voorop.
Onze coons worden dan ook op diverse punten nagekeken/getest Dna op HCM1 Sma en PkDeff, Felv, FIV, Patella Luxatie, HCM en PKD door middel van de echo en HD.

Met de echo is in mijn ogen nog steeds de beste manier, omdat je op deze manier ook andere hart -en nierproblemen of afwijkingen kan opsporen. Ook HD testen zijn wij mee begonnen. Al onze katten zijn door dna HCM 1 n/n  wat niet inhoud dat ze volledig vrij zijn bevonden ..die garantie kan je helaas als fokker nooit geven. Ook zijn wij bezig met de dna testen SMA en PkDeff.. zodat wij er voor ons zelf en onze kittenkopers er zeker van kunnen zijn dat wij er alles aan doen  gezonde coontjes te fokken.

Ik fok graag karaktervolle katten, met een leuk lief en ondeugend temperament. Onze coons zijn bovendien onze maatjes en huisdieren. Naast het fokken zijn wij groot liefhebber van het ras. En is het fokken puur hobby..

Voor meer info kunt u contact opnemen via de contact pagina.