Wij hebben pas in het voorjaar 2020 weer kittens. Maar dit staat nooit 100% vast ..de dames kunnen we niet krols kijken :

 

 

Wij hebben heel af en toe een nestje...Onze kittens mogen tussen de 14 en 16 weken verhuizen. Voorzien van stamboom,  2 inentingen, chip en entboekje of als je showt en fokt een paspoortje.. De prijs van een kitten voor de liefheb is  750 euro..over de prijs wordt niet onderhandeld. 

 

Heeft u nog steeds interesse lees dan door :)

Speciale NOTE... heeft u al katten, dan bedoel ik katten zonder stamboom of die los buiten lopen. Dan raden wij aan om een felv fiv test te doen bij de dierenarts. Dit is leukemie en kattenaids. En ze kunnen daar oa aan lijden of drager zijn. Dit is ook ter bescherming van het door ons gefokte kitten. In de praktijk zijn er nu al enkele kittens gestorven doordat ze besmet waren via de huiskat van degene die een kitten bij een fokker kocht. En dat wil niemand uiteraard. 


In overleg bepalen wij de officiele verhuis dag.

Aangezien niet alle kittens op 1 dag gaan verhuizen, dit doen wij de moeder niet aan.

 

Ziet u een leuk kitten dan kunt u vragen of het in optie mag.

Een optie is geen verplichting..als u er weer vanaf ziet is dat prima. 

Wij geven altijd bedenktijd na een eerste bezoek aan de kittens. 

Zo kan je eerst de indrukken op je in laten werken. 
Alle kleintjes zijn natuurlijk erg leuk. Daarom willen wij niet dat je over 1 nacht ijs gaat..en dat je er goed over nadenkt. En wij denken er ook over na uiteraard.

Na de bedenktijd en een akkoord vragen wij wel een aanbetaling.  

Voor fokkers wordt het een ander verhaal..

Een kitten mag dan langer in optie, omdat er meer bij komt kijken dan alleen dat leuke wolbaaltje. Samen bekijken we of het voldoet aan wat wij graag willen zien in een poesje voor de fok. Als er een poesje voor de fok verkocht wordt, dan hebben wij ook een paar punten die de nieuwe eigenaar even goed moet realiseren. Wij willen dat het kitten voor het eerste nest wordt getest door middel van een echo, HCM en PKD. Felv fiv, PL, en HD foto. De DNA is al via de ouders goed dus hoeft niet meer. De echo is niet eenmalig, dit moet minimaal iedere 2 jr gedaan worden volgens schema rasclub. Tot de leeftijd van +/- 8 jr. Dit staat ook uiteraard in ons contract.  En wij worden voor het monitoren van de kittens graag op de hoogte gehouden van de test resultaten.

Zodra de aanbetaling binnen is, komt het kitten als gereserveerd te staan op de site. Zo is duidelijk dat het kitten een nieuw huisje heeft gevonden.

Verder zit er een contract/verkoop overeenkomst  bij de kittens. Met regels voor fokker, en het nieuwe baasje.. er staat oa in dat het kitten niet los buiten mag lopen, denk aan alle gevaren van deze tijd..dood gereden worden, vergiftigd, meegenomen etc.. Een catproof tuin of balkon, of mooie ren is dan zeker aan te raden. Uiteraard goede voeding en medische verzorging. En heel erg veel TLC . Ook staat er of het kitten als fokkat of als huiskat is gekocht. Een huiskat mag nooit ingezet worden voor de fok,.. het contract kunt u in de bedenktijd thuis goed door lezen.. wij hechten veel waarde aan ons contract en willen niet dat er ondoordacht een kitten verhuist. Een kitten is een verantwoording..als fokker houd dit in dat er alles aan gedaan is om een gezonde kittens te fokken..en de toekomstige eigenaar moet er goed voor zorgen. 

 

Note: Ondanks dat wij alles zullen doen om een gezond kitten mee te geven, kan een kitten ziek worden.. het is en blijft een levend wezen.  

 

 En kitten voor de fok, vragen wij meer voor. 

Voor info, ook als er geen kittens zijn kunt u ons altijd een berichtje sturen.

Bij mijn vriendin Patty in Biddinghuizen is onderstand nestje geboren....  http://jorristho.simplesite.com/   Voor contact over de kittens..

GERESERVEERD

 

 

 

Er is geen video geplaaatst