Wij hebben pas in het najaar/winter 2019/2020 weer kittens. 

 

 

Wij hebben heel af en toe een nestje...Onze kittens mogen tussen de 14 en 16 weken verhuizen. Voorzien van stamboom,  2 inentingen, chip en entboekje of als je showt en fokt een paspoortje..


In overleg bepalen wij de officiele verhuis dag.

Aangezien niet alle kittens op 1 dag gaan verhuizen, dit doen wij de moeder niet aan.

 

Ziet u een leuk kitten dan kunt u vragen of het in optie mag.

Een optie is geen verplichting..als u er weer vanaf ziet is dat prima.

wij geven altijd bedenktijd na een eerste bezoek aan de kittens.

Zo kan je eerst de indrukken op je in laten werken. 
Alle kleintjes zijn natuurlijk erg leuk. Daarom willen wij niet dat je over 1 nacht ijs gaat..en dat je er goed over nadenkt.

Na de bedenktijd en een akkoord vragen wij wel een aanbetaling. 

Voor fokkers wordt het een ander verhaal..

Een kitten mag dan langer in optie, omdat er meer bij komt kijken dan alleen dat leuke wolbaaltje. Samen bekijken we of het voldoet aan wat wij graag willen zien in een kitten voor de fok.

Zodra de aanbetaling binnen is, komt het kitten als gereserveerd te staan op de site. Zo is duidelijk dat het kitten een nieuw huisje heeft gevonden.

Verder zit er een contract/verkoop overeenkomst  bij de kittens. Met regels voor fokker, en het nieuwe baasje.. er staat oa in dat het kitten niet los buiten mag lopen, denk aan alle gevaren van deze tijd..dood gereden worden, vergiftigd, meegenomen etc.. Een catproof tuin of balkon, of mooie ren is dan zeker aan te raden. Uitetraard goede voeding en medische verzorging. En heel erg veel TLC uiteraard. Ook staat er of het kitten als fokkat of als huiskat is gekocht. Een huiskat mag nooit ingezet worden voor de fok.. het contract kunt u in de bedenktijd thuis goed door lezen.. wij hechten veel waarde aan ons contract en willen niet dat er ondoordacht een kitten verhuist. Een kitten is een verantwoording..als fokker houd dit in dat er alles aan gedaan is om een gezonde kittens te fokken..en de toekomstige eigenaar moet er goed voor zorgen. 

 

Note: Ondanks dat wij alles zullen doen om een gezond kitten mee te geven, kan een kitten ziek worden.. het is en blijft een levend wezen.  

 

 En kitten voor de fok, vragen wij meer voor. 

Voor info, ook als er geen kittens zijn kunt u ons altijd een berichtje sturen.

 

Er is geen video geplaaatst