TriPPer is a polydactyl so non poly and poly kittens.

Colours Male's Black, black and white, black tabby, black tabby white. Red, red and white. Females, torbie and torbie white. Tortie and tortie white. Black and Black and white, Black tabby and black tabby white. No dilution..

Inbreeding 13,8%
Clones 35,6%
Foun top 5 , 70,3%
Pedigree in pawpeds Kopie the link..
https://pawpeds.com/db/?a=p&ids=3:1502578;2:1275021&g=4&p=mco&o=elastic

Both parrents are tested on ultrasound( HCM and PKD ) Pl, HD, Felv fiv en DNA.
Look at ther own page for more information.

No kittens for breeders. If there are girls..they al get in evaluation..

De ouders zijn volledig getest op alles, zie hun eigen pagina.
Geen kittens voor fokkers.. Als er poesjes zijn gaan ze in evaluatie..en zijn al besproken voor de fok.

We looking forward true this litter :)
We kijken erg uit naar dit nest :)

 

A little english note is on this page. 

 

Wij hebben heel af en toe een nestje...Onze kittens mogen tussen de 14 en 16 weken verhuizen. Voorzien van stamboom,  2 inentingen, chip en entboekje of als je showt en fokt een paspoortje...over de prijs van een kitten wordt niet onderhandeld. Daarvoor heeft u wel een kitten uit ouderdieren die op alles zijn getest, Echo HCM en PKD ( deze bij herhaling ), HD, PL, felv/fiv en dna ( via de ouders ) en niet alleen  een dna testje die weinig tot niets zegt.  Testen van de dames en heren Coon waarmee gefokt wordt..is de verantwoording van iedere fokker.   Ook proberen wij de zoveel mogelijk te kijken en na te vragen wat er in de achterliggende lijnen aan gezondheids testen is gedaan.

 

Heeft u nog steeds interesse lees dan door :)

Speciale NOTE... heeft u al katten, dan bedoel ik katten zonder stamboom of die los buiten lopen. Dan raden wij aan om een felv fiv test te doen bij de dierenarts. Dit is leukemie en kattenaids. En ze kunnen daar oa aan lijden of drager zijn. Dit is ook ter bescherming van het door ons gefokte kitten. In de praktijk zijn er nu al enkele kittens gestorven doordat ze besmet waren via de huiskat van degene die een kitten bij een fokker kocht. En dat wil niemand uiteraard. En wij zullen u met klem aanraden de katten in eigen tuin te houden. 


In overleg bepalen wij de officiele verhuis dag.

Aangezien niet alle kittens op 1 dag gaan verhuizen, dit doen wij de moeder niet aan.

 

Ziet u een leuk kitten dan kunt u vragen of het in optie mag.

Een optie is geen verplichting..als u er weer vanaf ziet is dat prima. 

Wij geven altijd bedenktijd na een eerste bezoek aan de kittens. 

Zo kan je eerst de indrukken op je in laten werken. 
Alle kleintjes zijn natuurlijk erg leuk. Daarom willen wij niet dat je over 1 nacht ijs gaat..en dat je er goed over nadenkt. En wij denken er ook over na uiteraard.

Na de bedenktijd en een akkoord vragen wij wel een aanbetaling.  

Voor fokkers wordt het een ander verhaal..

Een kitten mag dan langer in optie, omdat er meer bij komt kijken dan alleen dat leuke wolbaaltje. Samen bekijken we of het voldoet aan wat wij graag willen zien in een poesje voor de fok. Als er een poesje voor de fok verkocht wordt, dan hebben wij ook een paar punten die de nieuwe eigenaar even goed moet realiseren. Wij willen dat het kitten voor het eerste nest wordt getest door middel van een echo, HCM en PKD. Felv fiv, PL, en HD foto. De DNA is al via de ouders goed dus hoeft niet meer. De echo is niet eenmalig, dit moet minimaal iedere 2 jr gedaan worden volgens schema rasclub. Tot de leeftijd van +/- 8 jr. Ook als er niet meer met de ouder dieren gefokt wordt. Dit staat ook uiteraard in ons contract.  En wij worden voor het monitoren van de kittens graag op de hoogte gehouden van de test resultaten.

Zodra de aanbetaling binnen is, komt het kitten als gereserveerd te staan op de site. Zo is duidelijk dat het kitten een nieuw huisje heeft gevonden.

Verder zit er een contract/verkoop overeenkomst  bij de kittens. Met regels voor fokker, en het nieuwe baasje.. er staat oa in dat het kitten niet los buiten mag lopen, denk aan alle gevaren van deze tijd..dood gereden worden, vergiftigd, meegenomen etc.. Een catproof tuin of balkon, of mooie ren is dan zeker aan te raden. Uiteraard goede voeding en medische verzorging. En heel erg veel TLC . Ook staat er of het kitten als fokkat of als huiskat is gekocht. Een huiskat mag nooit ingezet worden voor de fok,.. het contract kunt u in de bedenktijd thuis goed door lezen.. wij hechten veel waarde aan ons contract en willen niet dat er ondoordacht een kitten verhuist. Een kitten is een verantwoording..als fokker houd dit in dat er alles aan gedaan is om een gezonde kittens te fokken..en de toekomstige eigenaar moet er goed voor zorgen. 

 

Note: Ondanks dat wij alles zullen doen om een gezond kitten mee te geven, kan een kitten ziek worden.. het is en blijft een levend wezen.  Op erfelijke aandoeningen geven wij garantie..Ondanks zorgvuldig testen en fokken, kan een aandoening als HCM..nooit uitgesloten worden. Dit als voorbeeld. Hierop is 2 jr garantie in het contract/overeenkomst opgenomen.

 

 En kitten voor de fok, vragen wij meer voor. 

 

Voor info, ook als er geen kittens zijn kunt u ons altijd een berichtje sturen.

 

We  occasionally have a litter. 

Our
 kittens can move between 14 and 16 weeks with pedigree.
2 vaccinations, and micro chip .
The price for a kitten for pet is 800 euros.
outside the Netherlands is more because of the rabbi's vaccine.
The price is not negotiated.
For that price you have a kitten from good tested parrents
and grandparrents..etc.
Ultra sound HCM and PKD (these repeatedly), HD, PL, felv / fiv
dna SMA, PkDeff and HCM1 (due the parents).
And not only a DNA test.
Testing the breeding Cats. is the responsibility of every breeder.
 
If you see a kitten, you can ask for a option.

A kitten for breeding have a other price.

Our kittens will be sold with a contract.

  

 

 

Er is geen video geplaaatst