Dior

Wij hebben 2 zusjes beschikbaar. Diamond en Dior. Zij worden in december 2017, 2 jaar. 2 Lieve en speelse blauwe dames. Deze 2 worden alleen samen geplaatst, zijn enorm aan elkaar gehecht, Dior staat op speciaal voer, voor haar darmen. Te koop bij oa de dierenarts. Iets anders mag zij beslist niet hebben. Diamond kan gewoon met haar mee doen. Beide zijn gesteriliseerd .

De dames waren vorig jaar bestemd voor iemand anders toen ik ze meenam bij mijn vriendin in duitsland vandaan.. goed bedoeld, maar die persoon wilde ze ineens niet meer hebben. Ik kwam erachter dat Dior steeds problemen had met haar darmen, en heb haar toen verzekerd . Na eerst zelf met voer geprobeerd te hebben haar weer goed te krijgen, zijn we allerlei onderzoeken bij de dierenarts gestart. Daar kwam uit dat haar alvleesklier niet helemaal goed werkt. Maar met haar speciale voeding gaat het goed.
Het is dus nooit de bedoeling geweest dat ze hier zouden blijven..
Dior snoept hier helaas wel mee met het voer voor mijn eigen katten..Als ik wil dat zij alleen haar eigen voer eet..moet ik haar niet in de groep laten lopen, en boven op de kattenkamer laten..dat is ook geen doen, ze hoort een sociaal leventje te hebben en niet opgesloten boven..
.
Dior is de liefheid zelf, enigsinds verlegen, maar kan enorm met haar zus door het huis en de tuin rennen...Diamond is de schootzitter van de 2, Dior is meer op haarzelf.
Samen kunnen ze erg goed de boel op stelten zetten :) Ze zijn een grote hond gewend..en andere katten al is dat laatste wel ene probleem ivm het voer wat Dior nodig heeft.. Alleen voor Diamond vragen wij de sterilisatie kosten terug..voor Dior is een super goed huisje het allerbelangrijkste. En de juiste verzorging en voeding. Kosten voor de voeding voor de 2 dames is rond de 60 euro per maand..dan heb je de zakjes vlees en de brok voor Intestinal Gastro van Royal Canin. Voor meer info of intresse kunt u ons mailen via de site.

Diamond

Zo heel af en toe hebben wij een coon die wij willen en moeten herplaatsen.

Dit kan door allerlei omstandigheden zijn.

En wij zullen de vragen hierover gewoon beantwoorden.

Want als je een grote groep hebt, kan het gewoon voorkomen dat het niet samen kan na verloop van tijd. En dit kan allerlei oorzaken hebben.

En stress onderling is nooit goed.

Daarom gaan onze herplaatsers naar mensen met een heel klein aantal katten.

Een grote hond zijn ze ook gewend en ze kunnen daar ook de beste maatjes mee worden.